BYGGA HUS

BYGGA HUS

TRYGGHET, KUNSKAP & KVALITET

 

Man får vad man betalar för! 

 

Ett välkänt uttryck angående kvalitet, och i detta fall stämmer det extra bra. När vi räknar på en offert, bygger det på kvadratmeter, styck och löpmeterpris. Vi har inga extrakostnader eller dolda kostnader för ändringar utan det är alltid den faktiska kostnaden, beroende på hur mycket material och arbetstid som går åt. Detta innebär att ni själva kan bestämma vad slutpriset skall bli, utifrån era val, men det vi aldrig kompromissar om är kvaliteten. Vi tar inga genvägar till ett lägre pris genom att dra in på sådant som inte syns.

Totalentrepeand  Nyckelfärdigt Stenhus

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad – nyckelfärdigt stenhus, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret från husdröm till färdigt hem.

 

Vi skriver ett enda kontrakt där vi på Lomma Stenhus åtar sig hela ansvaret för byggnationen. Inga överraskningar och inga dolda kostnader!

 

Stromrest villa

När vi säger stomrest villa, erbjuder vi våra kunder ett färdigt hus utvändigt samt färdigmurade innerväggar, i detta byggkoncept har vi utgått från personer som kan hantverk och vill göra det lilla extra själv. Tveka inte att kontakta oss för en mer detaljerad beskrivning!

 

Vad som ingår?

 

  • Platta på mark med vvs och golvvärme

  • Lättbetongstomme samt murade innerväggar
  • Tak med råspont
  • Allt utvändigt plåtarbete
  • Fönster & dörrar
  • Putsad utsida

 

Nu behöver ni bara fokusera på insidan av huset, resten tar vi på Lomma Stenhus hand om!

 

 

Tillsammans med Gar-Bo tryggar vi din husdröm!

 

Copyright © Alla rättigheter reserverade